Dennenheuvel

Fysiotherapie: Superspecialisme & jarenlange ervaring

Sinds 1998 biedt Marlies Sonnega met haar team van Fysiotherapie Overbosch in Dennenheuvel kortdurende, intensieve, functionele revalidatietraining direct na een orthopedische operatie. De vier BIG-geregistreerde fysiotherapeuten zijn goed op elkaar ingespeeld. Het is een professioneel team dat intensief samenwerkt met de verpleegkundigen, de Specialist Ouderengeneeskunde, het transferteam en de ergotherapeut.

Een vliegende start

Uw revalidatie start zo snel mogelijk na uw aankomst in Dennenheuvel, bijvoorbeeld in de vorm van een snel-herstel-traject. Gedurende uw verblijf maakt u kennis met alle fysiotherapeuten die elk een hun eigen specialisme hebben. Op deze wijze profiteert u maximaal van de vakspecifieke deskundigheid binnen het team.

Individueel behandelprogramma

Het team stelt een individueel behandelprogramma voor u op, afgestemd op uw persoonlijke hulpvraag. U kunt dagelijks begeleid worden door onze fysiotherapeuten, tot maximaal zes keer per week. De fysiotherapeuten volgen dagelijks de vooruitgang die u boekt.

Oefenruimte

In de fysiotherapieruimte staan diverse eenvoudig te bedienen apparaten en hulpmiddelen waar u onder begeleiding van de fysiotherapeuten gebruik van kunt maken. Die ruimte is altijd open, zodat u overdag, ’s avonds en in het weekend veilig en verantwoord uw oefenprogramma ook zelfstandig kunt herhalen.

Naar buiten

Daarnaast begeleidt het fysiotherapeutisch team u zo snel mogelijk naar buiten, zodat u in de prachtige tuin de energie kunt opdoen die nodig is voor uw herstel.

Keurmerkpraktijk als bewijs van kwaliteit

Sinds begin 2016 is Fysiotherapie Overbosch een Keurmerkpraktijk. Hiermee behoort Fysiotherapie Overbosch tot een select gezelschap van fysiotherapiepraktijken die zich extra inspannen om het zorgproces transparant te houden en die zich permanent laten toetsen door intervisie en visitatie in samenwerking met andere Keurmerk-praktijken.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Fysiotherapie Overbosch.

Voor een kennismaking met de fysiotherapeuten klikt u hier.