Dennenheuvel

Uw eigen plek

Dennenheuvel telt 40 kamers, waaronder 2 tweepersoonskamers. De tweepersoonskamers zijn voor echtparen die samen in Dennenheuvel willen verblijven op het moment dat één van hen herstellende is van bijvoorbeeld een orthopedische operatie. Als u zich alleen aanmeldt, dan krijgt u gegarandeerd een eenpersoonskamer. Onderaan deze pagina kunt u enkele foto’s bekijken.

Alle kamers hebben een eigen douche en toilet en een telefoon met oproepsysteem om zo nodig direct hulp aan te vragen. Bovendien heeft u de beschikking over een koelkastje, een tv, radio/cd-speler en een kluisje. Elke kamer heeft een eigen balkon. En natuurlijk is er wifi.

We bieden u een kamer met voldoende privacy. Dat maakt een persoonlijke benadering mogelijk en zorgt voor een goede balans tussen rust en activiteiten.

De eerste dag wordt door onze gasten als zeer vermoeiend ervaren. We raden u daarom aan deze dag uw maaltijden op uw kamer te gebruiken. Uw verdere verblijf stimuleren we u juist om gebruik te maken van al onze faciliteiten, inclusief het restaurant. Iedere stap die u zet is er eentje richting uw herstel en zelfstandigheid. Uiteraard staat de verpleging en de fysiotherapeut u hierin bij met advies.