Dennenheuvel

Wat een fijne omgeving en wat ben ik blij dat ik hier ben. Ik geniet van de sfeervolle kamer, het schitterende uitzicht en vooral de goede zorg van zowel de fysiotherapeuten als de verpleegkundigen. Heb besloten om mijn verblijf hier ‘over mijn verjaardag heen te tillen’, dan kan ik hier zorgeloos genieten én revalideren!

Mw. M. WalravenOnze gast in mei 2016

Lieve en zorgzame behandeling. Fantastisch gevarieerd, smakelijk en gezond eten. Er wordt op alle gebieden op persoonlijke wensen ingegaan. Ik ben hier straks 6 weken geweest, en al voor de 2e keer! Het is in deze periode van mijn leven een vakantie op maat mét zorg.

Mw. M. Sandee6 weken onze gast mei 2016

Waar vind je zo’n uitstekende fysiotherapie, goed eten, een comfortabele kamer en ook nog eens op een toplocatie in het groen?

Mw. B. Keers - HafkampOnze gast in juli 2015

Ik ben hier om bij te komen van 3 maanden verblijf in zieken- en verpleeghuis. Het is hier geweldig, wat ben ik blij dat ik hiervoor gekozen heb!

Mw. v.d. B10 dagen onze gast in mei 2016

Op initiatief van mijn kinderen ben ik hier terecht gekomen. Wat heerlijk om hier zo goed verzorgd te worden en de juiste revalidatie te krijgen om mij na mijn lelijke val weer op te been te helpen!

Mw. MuldersOnze gast in mei 2016

100% van onze gasten beveelt Dennenheuvel aan

Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Mensen delen hier hun ervaringen met de zorg. De website biedt u deze informatie zodat u kunt kiezen voor een zorgverlener die bij u past. Ook Dennenheuvel heeft een plekje op deze site. Gemiddeld ontvangen we van onze gasten een 8! Daarnaast beveelt 100% van onze gasten Dennenheuvel aan. Lees wat onze gasten schreven op zorgkaartnederland.nl over hun ervaring met Dennenheuvel.

Erkend Zorghotel

Omdat de kwaliteit van zorghotels uiteen loopt heeft SNHZ een standaard certificering in het leven geroepen onder het label ‘Erkende Zorghotels’. Dennenheuvel voldoet aan de hoogwaardige kwaliteitseisen voor veiligheid en zorg, gastvrijheid en comfort die de SNHZ stelt. Door het keurmerk ‘Erkend Zorghotel’ weet u dat u bij Dennenheuvel in goede handen bent. Lees meer over het SNHZ keurmerk.