Indrukwekkende schilderijen van Ad van der Lugt (1946-2010)

Tot 1 december 2017 siert het werk van Ad van der Lugt de muren van Dennenheuvel-Overbosch. Prachtige, kleurrijke doeken in olieverf en acryl die het hart weten te raken. Dennenheuvel-Overbosch is dagelijks vrij toegankelijk.

Art from Africa: Beelden en schilderijen

Deze zomer exposeren we een zeer bijzondere collectie Afrikaanse beelden en schilderijen. U bent dagelijks van harte welkom in Dennenheuvel-Overbosch. Blijft u na afloop een kopje koffie drinken op ons prachtige terras?

Komt dat zien! Diet Wessels en Lenie Bos

Tot 29 juni kunt u het werk van Diet Wessels en Lenie Bos komen bekijken in Dennenheuvel-Overbosch. Blijft u na afloop een kopje koffie drinken op ons prachtige terras?

AFWASSERS GEZOCHT!

VACATURE: Wij zijn op zoek naar afwassers die ons team versterken tijdens de zomermaanden (juni, juli en augustus). De shifts zijn dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur en zullen in wisseldiensten plaatsvinden.

Expositie Marianne Ulrich verlengd

Goed nieuws! De prachtige foto’s van Marianne Ulrich zijn tot 11 mei 2017 te bewonderen. Er worden onder andere drie foto’s geëxposeerd die gemaakt zijn op (het terrein van) Dennenheuvel-Overbosch. Zeer bijzonder!

Marlies Sonnega

Fysiotherapie Overbosch Keurmerkpraktijk

We feliciteren Marlies en haar team van Fysiotherapie Overbosch. Ook in 2017 zijn zij een Keurmerkpraktijk. Dit betekent dat zij behoren tot een select gezelschap van fysiotherapiepraktijken die zich inspannen om het zorgproces transparant te houden en die (…)

Marianne Ulrich en Pim de Mare exposeren

Vanaf 16 februari exposeert Pim de Mare met zijn keramiek in Dennenheuvel. Vanaf 17 februari kunt u de fotografie van Marianne Ulrich komen bewonderen.

Dennenheuvel-Overbosch is dagelijks vrij toegankelijk voor bezichtiging. U bent van harte welkom!

Reizende tentoonstelling: Women Reading

Van woensdag 4 januari tot 15 februari 2017 exposeren Hanke Wiegand, Romanina Mandricardo en Elganan Jelsma in Dennenheuvel-Overbosch rondom het thema ‘De lezende vrouw’.

Dennenheuvel-Overbosch is dagelijks vrij toegankelijk voor bezichtiging van het werk van deze drie Hilversumse kunstenaars. U bent van harte welkom!

We wensen u een gezond en vitaal 2017

Namens de Ledenraad, Raad van Toezicht, Cliëntenraad, De Vrienden van Dennenheuvel en het personeel van Dennenheuvel-Overbosch wensen we u een gezond en vitaal 2017. Vol vertrouwen kijken we uit naar een jaar met hoogstaande en gastvrije (revalidatie)zorg voor onze leden en cliënten. Voor elkaar en met elkaar!

Drie nieuwe exposanten in Dennenheuvel

Dennenheuvel heeft wisselexposities van zowel schilderijen als beelden. De exposanten zijn uitsluitend beroepskunstenaars. Het gebouw is dagelijks vrij toegankelijk voor bezichtiging.