Marijke Geeve en Brigitte Povel exposeren

Momenteel exposeren we een bijzondere collectie werk van Marijke Geeve én worden de gangen van Villa Overbosch gesierd door het kleurrijke werk van Brigitte Povel. U bent dagelijks van harte welkom op de Soestdijkerstraatweg 102 te Hilversum.

Prachtig werk van Gea Lamme in Villa Overbosch

Tot 29 maart sieren de schilderijen van Gea Lamme de wanden van Villa Overbosch. Ze werkt met acryl op doek, MDF en karton. U bent dagelijks van harte welkom op Soestdijkerstraatweg 102.

Aquarellen en tekeningen van Brechtje Duijzer

De aquarellen en tekeningen van Brechtje Duijzer worden tot 16 februari geëxposeerd in Villa Overbosch. Komt ook u een kijkje nemen? U bent dagelijks van harte welkom! Blijft u na afloop een kopje koffie drinken in ons restaurant?

Petra Smeenk en Doorlie Gerdes exposeren

Momenteel exposeren we een bijzondere collectie beelden van de hand van Petra Smeenk én worden de gangen van Villa Overbosch gesierd door de kleurrijke tekeningen van Doorlie Gerdes. U bent dagelijks van harte welkom. Deze maand is Villa Overbosch extra gezellig met dank aan de kerstversiering. Blijft u na afloop een kopje koffie drinken in ons restaurant?

Indrukwekkende schilderijen van Ad van der Lugt (1946-2010)

Tot 1 december 2017 siert het werk van Ad van der Lugt de muren van Dennenheuvel-Overbosch. Prachtige, kleurrijke doeken in olieverf en acryl die het hart weten te raken. Dennenheuvel-Overbosch is dagelijks vrij toegankelijk.

Art from Africa: Beelden en schilderijen

Deze zomer exposeren we een zeer bijzondere collectie Afrikaanse beelden en schilderijen. U bent dagelijks van harte welkom in Dennenheuvel-Overbosch. Blijft u na afloop een kopje koffie drinken op ons prachtige terras?

Komt dat zien! Diet Wessels en Lenie Bos

Tot 29 juni kunt u het werk van Diet Wessels en Lenie Bos komen bekijken in Dennenheuvel-Overbosch. Blijft u na afloop een kopje koffie drinken op ons prachtige terras?

AFWASSERS GEZOCHT!

VACATURE: Wij zijn op zoek naar afwassers die ons team versterken tijdens de zomermaanden (juni, juli en augustus). De shifts zijn dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur en zullen in wisseldiensten plaatsvinden.

Expositie Marianne Ulrich verlengd

Goed nieuws! De prachtige foto’s van Marianne Ulrich zijn tot 11 mei 2017 te bewonderen. Er worden onder andere drie foto’s geëxposeerd die gemaakt zijn op (het terrein van) Dennenheuvel-Overbosch. Zeer bijzonder!

Marlies Sonnega

Fysiotherapie Overbosch Keurmerkpraktijk

We feliciteren Marlies en haar team van Fysiotherapie Overbosch. Ook in 2017 zijn zij een Keurmerkpraktijk. Dit betekent dat zij behoren tot een select gezelschap van fysiotherapiepraktijken die zich inspannen om het zorgproces transparant te houden en die (…)