Dennenheuvel

Dennenheuvel SNHZ gecertificeerd

Omdat de kwaliteit van zorghotels uiteen loopt heeft SNHZ een standaard certificering in het leven geroepen onder het label ‘Erkende Zorghotels’. Dennenheuvel voldoet aan de hoogwaardige kwaliteitseisen voor veiligheid en zorg, gastvrijheid en comfort die de SNHZ stelt. Door het keurmerk ‘Erkend Zorghotel’ weet u dat u bij Dennenheuvel in goede handen bent.

Nederlandse koepelorganisatie SNHZ

Ziekenhuizen dringen de verblijfsduur van patiënten steeds verder terug. De behoefte aan zorghotels als brugfunctie tussen ziekenhuis en thuis neemt mede daardoor toe. Een zorghotel biedt een uitstekende oplossing voor de herstelperiode na een operatie of behandeling. Ook voor overname van mantelzorg of voor een vakantie zonder zorgen. Het aanbod van zorghotels neemt toe en er komen steeds meer nieuwe spelers op de markt. Maar wat is nu eigenlijk een zorghotel? Waarin onderscheidt een zorghotel zich ten opzichte van een gewoon hotel? Wat is de kwaliteit van zorg in een zorghotel en wordt dit ook getoetst? En hoe zit het met de kosten?

Een SNHZ-Erkend Zorghotel voldoet aan hoge eisen en mag, na een toetsing, met trots het ‘SEZ-Keurmerk’ (SNHZ Erkend Zorghotel) voeren. Deze toetsing wordt in de vorm van een audit uitgevoerd door QSN. De SNHZ certificering ‘Erkend Zorghotel’ in combinatie met de QSN-audit garandeert betrouwbare herstelzorg. Mede door deze certificering worden SNHZ-hotels door de meeste zorgverzekeraars erkend.

Zorg en gastvrijheid van de hoogste kwaliteit

Bij erkende zorghotels kunt u rekenen op zorg & gastvrijheid van de hoogste kwaliteit. De zorg is 24 uur per dag beschikbaar. SNHZ Erkende Zorghotels hebben de mens zo hoog in het vaandel staan dat u zich er geen patiënt voelt maar gast. Het Erkende Zorghotel is er volledig op gericht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vooral ook met een persoonlijke touch. U verblijft in een gastvrije en comfortabele hotelomgeving. Hier weet men hoe belangrijk het is dat er ruimte, tijd en aandacht is voor wie u bent. U kunt in een Erkend Zorghotel terecht om te herstellen van een operatie en tegelijkertijd genieten alsof u vakantie heeft. En wilt u echt vakantie vieren met zorg binnen handbereik, dan bent u hier aan het goede adres.

Bezoek de website van de SNHZ.