Dennenheuvel

Werken bij Dennenheuvel

Dennenheuvel is een erkende WTZi-instelling voor kortdurende somatische revalidatiezorg. We bieden zorg aan mensen die uit het ziekenhuis komen maar nog niet voldoende hersteld zijn om naar huis te erkend-leerbedrijfgaan. Dennenheuvel telt 38 eenpersoonskamers en twee tweepersoonskamers. De kleinschaligheid maakt een persoonlijke benadering mogelijk.

Dennenheuvel is een aan de bosrand gelegen luxe, kleinschalige instelling met een meer dan 100 jaar lange historie. Uitgangspunt is een integrale benadering. Een multidisciplinair team van artsen, paramedici en servicemedewerkers onder leiding van een Specialist Ouderengeneeskunde werkt intensief samenwerken om het herstel van onze gasten optimaal te laten verlopen. De zorg wordt afgestemd op de persoonlijke situatie van de gast.

calibris-erkend-leerbedrijfDennenheuvel is een unieke werkomgeving en beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om goede zorg te verlenen. Als zorgprofessional heb je er de tijd en ruimte om je maximaal in te zetten voor onze gasten. Je kunt rekenen op een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Wij hebben een programma voor deskundigheidsbevordering. Ook voor stages biedt Dennenheuvel verschillende mogelijkheden.

Dennenheuvel is erkend als leerbedrijf voor de zorg (Calibris) en voor de horeca (SBB).