Stage lopen bij Dennenheuvel

Wil je in het kader van je opleiding stage lopen? Dennenheuvel is erkend als leerbedrijf voor de zorg (Calibris) en voor de horeca (SBB). Stage lopen bij Dennenheuvel is mogelijk vanuit diverse opleidingen en met allerlei achtergronden.

Als je interesse hebt, stuur dan je mail naar y.adriaansen@dennenheuvel.com of stuur een brief naar Dennenheuvel, t.a.v. Yvonne Adriaansen, Soestdijkerstraatweg 102, 1213 XH Hilversum. Voor meer informatie kun je ook bellen naar tel. (035) 2012 682.

Diverse stagemogelijkheden

Wij hebben stageplaatsen in verschillende onderdelen van onze organisatie. Bijvoorbeeld voor studenten:

  • verpleegkunde
  • facilitaire en huishoudelijke dienstverlening
  • technische dienst
  • administratie
  • activiteitenbegeleiding

Bij Dennenheuvel krijgt je een stagebegeleider die je vragen beantwoordt, toezicht houdt en met je meedenkt. We bieden een marktconforme stagevergoeding en proberen zo veel mogelijk rekening te houden met je studierooster.

Sociale stage

Leerlingen van het voortgezet onderwijs (vanaf 15 jaar) die werkervaring willen opdoen bij een maatschappelijke instelling kunnen ook terecht bij Dennenheuvel voor een sociale stage. Bijvoorbeeld bij de facilitaire dienst (schoonmaak, maaltijdservice en technische dienst). Ook werken in de keuken is mogelijk. Stagiair(e)s worden uiteraard begeleid. De werkdagen en tijden stellen we in overleg vast. We hebben plaats voor meerdere stagiair(e)s tegelijk.

Snuffelstage

Wil je gedurende een of twee dagen de werksfeer bij Dennenheuvel proeven? Dat kan in de vorm van een snuffelstage. Je loopt dan mee met een ervaren collega.