Dennenheuvel Nieuws

Leden ontvangen het Dennenheuvel Nieuws. Een mooie uitgave met testimonials, aanbiedingen en het laatste verenigingsnieuws.

Najaarsnummer 2016

Cover Dennenheuvel Nieuws - Najaar 2016Het najaarsnummer van 2016 staat in het teken van de kwaliteit van zorg. Jaar in jaar uit geven cliënten onze zorg een rapportcijfer boven de 9,0. Dit prachtige cijfer inspireerde ons om uit te zoeken hoe medici en paramedici de door Dennenheuvel verleende zorg ervaren en beoordelen. We spreken daartoe met drs. A. Vermeulen (Specialist Ouderengeneeskunde), dr. H.M. van der Vis (Orthopedisch chirurg) en met ‘onze’ Fenna (eerst verantwoordelijk verzorgende) en Marlies (Fysiotherapie Overbosch).

Zonder onze leden geen Dennenheuvel. Op een prachtige zomerdag in juli spraken we met mevrouw Broecks en mevrouw Boekbinder over hun ervaringen met Dennenheuvel. Beide dames zijn al jarenlang lid en zijn beiden meerdere keren onze gast geweest.

Niet-leden kunnen een nummer bestellen

Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag een exemplaar aan via info@dennenheuvel.com of download de pdf: Dennenheuvel Nieuws – Najaar 2016.