Dennenheuvel

Langer mobiel met een scootmobiel

Mango Mobility is dé specialist in elektrische mobiliteit en heeft de grootste collectie scootmobielen en e-brommobielen van Nederland. Mango draagt Dennenheuvel een warm hart toe: Leden krijgen 15% korting op de gehele collectie. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Mango schenkt per aankoop €100 aan Stichting Vrienden van Dennenheuvel.

Mango heeft 15 winkels door het hele land. Wanneer het voor u lastig is om naar één van onze winkels te komen, dan bezoeken zij u. Via het servicenummer (0800-2002) kunt een afspraak maken – gratis en  geheel vrijblijvend. Of neem alvast een kijkje op de website van Mango Mobility.

Alle voordelen van Mango Mobility op een rijtje

  • Alle grote merken onder één dag
  • Grootste collectie scootmobielen
  • Meer dan 10 jaar advieservaring
  • Thuisdemonstratie mogelijk
  • Bestel gratis onze catalogus (0800-2002)

Mevrouw Berendsen uit Apeldoorn vertelt

‘Naarmate mijn man ouder werd, merkte ik dat met name het lopen niet meer vanzelf ging. Wat we daarvoor als vanzelfsprekend zagen – even wandelen naar de stad om boodschappen te doen of op bezoek gaan bij onze (klein)kinderen was voor hem een hele opgave aan het worden. Ik heb mijn man vaak gevraagd of hij een scootmobiel niet zag zitten, maar hij wilde niet als oud gezien worden en was bang dat hij op een scootmobiel ‘voor gek’ zou staan.

mangoDit beeld veranderde toen wij op een avond televisie keken en de reclame van Mango Mobility voorbij zagen komen. Op een leuke en frisse manier werden wij op het gemak van een scootmobiel gewezen. In de reclame kwam een knalrode scootmobiel met een sportief uiterlijk voorbij. Mijn man werd enthousiaster en wist niet dat er ook stoerdere modellen bestonden.

Ik besloot daarom de Mango productcatalogus aan te vragen. De volgende dag lag hij op de mat. Samen met mijn man heb ik de catalogus (maar liefst 136 pagina’s dik!) doorgenomen en naar het bedrijf gebeld om een afspraak in te plannen. Dezelfde week kon er nog een mobiliteitsadviseur bij ons thuis langskomen, zodat mijn man thuis kon proefrijden op verschillende modellen.

Omdat ik nog graag mag fietsen, zochten we een scootmobiel die op fietssnelheid kan rijden, zodat we sámen op stap kunnen gaan. Zo kwamen we uit op de scootmobiel van de reclame: de knalrode FR1. Mijn man kon uitgebreid proefrijden en verschillende modellen proberen, maar wist na een klein rondje al dat de FR1 zíjn scootmobiel zou worden. Na de financiële afhandeling, hadden wij binnen een paar dagen de scootmobiel in huis.

Nu, zo’n anderhalf jaar later, wordt de scootmobiel niet alleen door mijn man, maar ook door mijn kleinkinderen veelvuldig gebruikt. Het is hét paradepaardje van mijn man geworden. Hij kan echt niet meer zonder!’