Dennenheuvel

Het Nalatenschapsdossier, de ‘almanak’ voor uw executeur

Wie kent het niet? Dat voornemen om al die belangrijke zaken eens te beschrijven, voor ‘als er iets met mij gebeurt’. Vaak is het overlijden van iemand uit de naaste kring de aanleiding om daar over na te denken. Sommigen beginnen daadwerkelijk aan zo’n overzicht (maar maken het niet af) en anderen laten het bij een voor- nemen, maar voelen zich er wel schuldig over dat het er maar niet van komt.

Het Nalatenschapsdossier is een overzicht van allerlei zaken die uw leven vormgeven en is na uw overlijden een bron van informatie voor uw executeur of familie. Uw executeur hoeft niet meer op zoek naar polissen, afschriften, sleutels, adressen of financiële verplichtingen. Maar ook uw aanwezigheid op sociale media, uw bezittingen, huisdieren, donaties en lidmaatschappen worden in kaart gebracht.

Via Verspoor brengt uw levensadministratie samen in een overzichtelijke map, waarbij er ook ruimte is voor overlijdenswensen. Speciale aandacht gaat uit naar een volledige adressenlijst – dat is immers vaak het eerste struikelblok waar na- bestaanden mee worden geconfronteerd.

Het Nalatenschapsdossier wordt door Via Verspoor samengesteld bij de cliënt thuis en vervolgens jaarlijks geactualiseerd. Het dossier is ook inzetbaar als de administratie overgenomen moet worden bij ziekte of vergeetachtigheid.

Als lid krijgt u 15% korting op het Nalatenschapsdossier.

De voordelen

  • Het werk van de executeur wordt eenvoudiger en efficiënterLogo Via Verspoor
  • Minder kans op onenigheid over de erfenis
  • Een gerust gevoel dat alles goed geregeld is