Dennenheuvel

Veilig met Vlinder Tracking

De Vlinder is de ideale familieoplossing. Het alarm zorgt voor een veilig gevoel bij zowel gezinsleden als de personen die hem bij zich hebben. Dit gevoel van zekerheid komt door de wetenschap dat hulp altijd dichtbij is. Met deze tracker behouden senioren hun bewegingsvrijheid, maar kan er in noodsituaties tijdig aan de bel worden getrokken. Het compacte apparaat is dankzij de grote knoppen en het touchscreen eenvoudig in gebruik, Vlinder Trackingzodat elke senior er snel vertrouwd mee raakt. De Vlinder kan zowel om de nek worden gehangen (met de magnetische sluiting) als in de broek- of jaszak worden weggestopt.

De Vlinder is continu verbonden via 2G/3G en verstuurt hiermee de GPS locatie naar een handige app.

Leden betalen slechts € 179,95 voor de Vlinder, dat is een korting van maar liefst € 35,00.

Om de Vlinder te laten werken heeft u een maandelijks basisabonnement van € 9,90 nodig.

Een abonnement op dwaaldetectie en alarmcentrale is optioneel af te sluiten voor respectievelijk € 3,90 en € 5,50 per maand. Tegelijk met de Vlinder ontvangt u een handleiding met uitleg over de keuzemogelijkheden en de daaruit voortvloeiende vervolgstappen.

Het aankopen van de Vlinder en het afsluiten van de abonnementen gebeurt via de webshop en online portaal voor klanten. Als u onderstaande link volgt, wordt uw voordeel automatisch verrekend.

Naar de shop van Vlindertracking.