Met zorg actief revalideren bij onze partner Herstelzorg Nederland

Leden van Vereniging Dennenheuvel zijn van harte welkom in de herstellingsoorden van Herstelzorg Nederland. Herstelzorg Nederland is er voor senioren met een tijdelijke (intensieve) zorgbehoefte. Op unieke locaties in Nederland combineren zij het beste van twee werelden: Hoogwaardige revalidatiezorg en de oprechte betrokkenheid van ervaren zorgprofessionals. Het is onze wens dat u zich veilig en op uw gemak voelt, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Onze partner Herstelzorg Nederland maakt dit mogelijk voor leden van Vereniging Dennenheuvel.

Bekijk op de website van Herstelzorg Nederland waar in Nederland u kunt revalideren.

Revalidatie na een opname (GRZ)

Tweederde van revalidanten van Herstelzorg Nederland worden begeleid na ontslag uit het ziekenhuis. Vaak zijn dit orthopedische operaties waarbij men een nieuwe heup of knie krijgt. Het spreekt vanzelf dat u na zo’n ingreep moet leren omgaan met uw nieuwe gewricht. Ook na een beroerte of als u moet revalideren door een long-, hart-, maag-, lever- en darmaandoening bent u bij Herstelzorg Nederland op de juiste plek. Met gerichte begeleiding van onder meer een fysiotherapeut werkt u actief aan uw herstel. Zodat u weer zelfstandig kunt functioneren en de draad van uw leven kunt oppakken.

Als het thuis even niet gaat (ELV)

Als de zorg die u nodig heeft tijdelijk niet thuis te organiseren valt, dan kan uw (huis)arts u verwijzen naar Herstelzorg Nederland voor een zogeheten Eerstelijnsverblijf. Bij Herstelzorg Nederland herstelt u in een stijlvolle omgeving en worden de dagelijkse beslommeringen u uit handen genomen. De zorgprofessionals van Herstelzorg Nederland helpen u stap voor stap richting zelfstandigheid, zodat u weer veilig terug naar huis kunt.

Hotelzorg

Ook zonder indicatie van uw arts bent u van harte welkom om bij Herstelzorg Nederland te revalideren of aan te sterken. Voor verblijf zonder indicatie is een zorghotel-arrangement ontwikkeld. Dit arrangement is geschikt voor mensen die onder begeleiding van zorgprofessionals willen herstellen, bijvoorbeeld na een orthopedische ingreep of een chemokuur. Op de bijzondere locaties van Herstelzorg Nederland bent u even helemaal weg, zonder in te leveren op comfort en veiligheid. Onder begeleiding van gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen, paramedici en servicemedewerkers werkt u aan het behalen van uw doelen. Herstelzorg Nederland declareert een groot deel van de kosten bij uw zorgverzekeraar, daarnaast ontvangen leden een tegemoetkoming in de kosten van Vereniging Dennenheuvel.

Speciaal voor leden

Weet u niet zeker of u met uw zorgvraag terecht kunt bij Herstelzorg Nederland? We raden u aan rechtstreeks contact op te nemen met de cliëntadviseurs van Herstelzorg Nederland. Zij zoeken graag samen met u naar een oplossing. Ook informeren zij u graag over kosten en vergoedingen. U bereikt de cliëntadviseurs van Herstelzorg Nederland via 088 50 57 070.

Heeft u vragen over uw lidmaatschap? U bereikt Carine Poortvliet van onze ledenadministratie via info@dennenheuvel.com. Op maandag t/m donderdag is zij telefonisch bereikbaar via 035 201 26 51.

Verwijzers

Op alle locaties van Herstelzorg Nederland wordt multidisciplinair gewerkt door een toegewijd team van artsen, verpleegkundigen en paramedici op basis van een behandelplan en onder leiding van een SO. In het kader van de cliëntgerichte zorg worden behandelplannen in nauw overleg met de cliënt en binnen de medische kaders opgesteld en uitgevoerd. Voor verwijzingen neemt u rechtstreeks contact op met de cliëntadviseurs van Herstelzorg Nederland via 088 50 57 070.