Dennenheuvel

Multidisciplinaire zorg

Binnen Dennenheuvel wordt multidiciplinair gewerkt door een toegewijd team van artsen, paramedici en servicemedewerkers op basis van een behandelplan en onder leiding van een SO. In het kader van de cliëntgerichte zorg worden behandelplannen in nauw overleg met de cliënt en binnen de medische kaders opgesteld en uitgevoerd. Onze inpandige fysiotherapiepraktijk heeft ruime expertise op het gebied van revalidatie na o.a. THP, TKP en TSP. Ook pre-revalidatie vindt steeds vaker plaats: werken aan de algehele verbetering van de conditie vóór de geplande operatie.

Soorten zorgverlening

Patiënten kunnen bij ons terecht voor Pre- en Postoperatieve revalidatie, Respijtzorg en Revitalisatie. Dit betekent dat wij naast orthopedische revalidatietrajecten ook zorg bieden aan mensen die bijvoorbeeld lelijk zijn gevallen, moeten bijkomen van chemokuren of komen aansterken voor een aanstaande (zware) operatie. Patiënten kunnen ook bij ons terecht voor professionele hulp als de mantelzorger de zorg gedurende een korte periode niet kan verlenen.

Wij verwelkomen patiënten die instromen op basis van:

Direct een patient aanmelden

Contra-indicaties

Niet iedereen komt voor opname in aanmerking. Enkele contra-indicaties zijn: dementie, psychiatrische aandoeningen, (verse) CVA, verslavingsproblematiek, of patiënten die 24/7 in bed liggen en dus dag en nacht intensieve zorg nodig hebben.